fbpx

Domáci zvonček pre 9 bytov – VIDEO a AUDIO telefónmi

RFID čipy vstup

Grosslingova ulica, Bratislava

9

Bytov

36

Čipových kľúčov

1

Vstupov-dverí

Domáci zvonček pre byty v bytovom dome. Pôvodné rozvody domácich telefónov, ktoré boli využité a na prenos AUDIO ale aj VIDEO dát. Systém GOLMAR GB2 je 2-vodičový nepolarizovaný systém.

Systém GOLMA GB2 môže fungovať aj na rozsiahlych bytovkách s počtom viac ako 100 bytov. Naša ďalšia realizácia v Bratislave je toho dôkazom – pozrieť realizáciu GOLMAR GB2 139bytov.

 

Domáci zvonček pre bytovky – jednoduchý a funkčný systém, ktorý zabezpečí komunikáciu pre majiteľov, ktorí nemajú záujem o nové technológie, majú to v cene so spoločných financií, ale taktiež umožňuje pre majiteľov, ktorí majú záujem o nové technológie a požiadavku bezpečnosti, komunikovať nie len zvukom ale aj obrazom cez moderné VIDEO komunikátory.

Revízia elektrickej inštalácie preukázala nevyhvujúcu rozvodnicu RS pre osvetlenie . Následne išla ponuka na výmenu rozvodnice.

Systém GOLMAR GB2 je možné dodať so zvončekami 2x v jednom rade tak ako v tejto realizácii.

Potrebujete domové zvončeky alebo čipové RFID otváranie? Napíšte nám Vašu požiadavku.

Územie

Čo požadujete naceniť

RFID čítačka vchodu

Tablo zvončekov vchodu

12 + 8 =

Články z kategórie Čipy a Telefóny
Domáce Telefóny pre Bytovky – AUDIO aj VIDEO

Domáce Telefóny pre Bytovky – AUDIO aj VIDEO

Komunikácia medzi vchodom a bytom je už štandard. Najrozšírenejší systém je TESLA – AUDIO domáce telefóny pre bytovky (prenos zvuku). Poznáme systém, ktorý funguje po starých rozvodoch, je digitálny, má VIDEO základ a v prípade potreby je možné kombinovať AUDIO a VIDEO telefóny.